PAH site   FAQ   Zoeken   Gebruikersgroepen   Registreren   Profiel   Inloggen 

Gedragsregels www.pah-forum.nl

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    pah-forum.nl Forumindex -> Over dit forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
ElmaGeregistreerd op: 21 Aug 2007
Berichten: 14
Woonplaats: Peize

BerichtGeplaatst: Vr 24-09-2010, 15:11    Onderwerp: Gedragsregels www.pah-forum.nl Reageren met citaat

Gedragsregels PAH forum

Ons forum nodigt je uit om een vraag te stellen, je hart eens te luchten of gewoon even van gedachten wisselen over het leven met een aangeboren hartafwijking. Om het forum gezond te houden zijn er een aantal forumregels opgesteld. Lees ze aandachtig door en hou je er aan!

Moderators
De moderatoren controleren de gang van zaken en de inhoud van de reacties op het forum aan de hand van deze gedragsregels. Zij kunnen, wanneer nodig, berichten een andere titel geven, verplaatsen of verwijderen. Ook schonen de moderators het forum op; berichten waar (lang) niet op gereageerd is, worden gesloten en verplaatst naar het archief. Als je je niet houdt aan onderstaande regels, kan dat leiden tot een waarschuwing of als het niet anders kan, tot uitsluiting van het forum. Ook kunnen de moderators deze gedragsregels aanpassen wanneer zij dat nodig vinden.

Gesloten forum
Het PAH forum is een gesloten forum; dit houdt in dat je je eerst moet registreren voordat je berichten op het forum kunt lezen of erop kunt reageren. Dit is uit beveiligingsoogpunt, op deze manier worden discussies ook niet gevonden door bijvoorbeeld zoekmachines.

Gedragsregels
* Behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wil worden
* Gebruik dit forum niet om anderen te bedreigen, irriteren, beledigen of uit te schelden.
* Dit is een Nederlandstalig forum, gebruik daarom beschaafd Nederlands.
* Dit is een site voor volwassenen, jongeren en ouders van een kind met een aangeboren hartafwijking. Berichten die je schrijft moeten hier een raakvlak mee hebben en als doel lotgenotencontact.
* Deze site is niet voor het vertellen van levensverhalen of het bijhouden van een dagboek, hiervoor zijn andere sites op het internet beschikbaar. Wel kun je vanuit je profiel naar deze sites verwijzen.
* Plaats een nieuw onderwerp op het juiste forum en plaats het niet op meerdere fora tegelijk.
* Zorg voor een duidelijke titel van het onderwerp, die veel over het onderwerp zelf vertelt. Geen titels zoals "vraagje" of "voorstellen" dus.
* Controleer of jouw vraag of onderwerp al niet eerder werd gepost. Gebruik daarvoor de zoekmogelijkheden van het forum. (in de bovenste balk)
* Het forum is geen openbare marktplaats. Verkoopspraatjes of het herhaaldelijk aanbevelen van eigen producten, diensten of activiteiten wordt niet getolereerd.
* Privacy van individuen mag niet worden geschaad door hun namen en/of adressen te vermelden op dit forum
* Gebruik alleen kleine letters zoals in normale schrijftaal, HOOFDLETTERS gebruiken staat in deze omgevingen gelijk aan schreeuwen.

Neem je verantwoordelijkheid
Je bent verantwoordelijk voor alle berichten die je plaatst. Houd deze gedragsregels in ere zodat discussiėren voor iedereen leuk blijft. Behalve voor het handhaven van deze gedragscode, bent je ook verantwoordelijk voor het naleven van alle plaatselijke en nationale wetgeving die van toepassing is.

Aansprakelijkheid
De inhoud van dit forum is uitsluitend bedoeld ter informatie en kan op geen enkele wijze de adviezen van arts, specialist of apotheker vervangen. Deze informatie dient niet te worden gebruikt om een diagnose te stellen met betrekking tot een gezondheidsprobleem. Raadpleeg steeds een arts of specialist. Zij zijn de enigen die u verder kunnen helpen op een medisch verantwoorde manier.
De PAH is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de consequenties die voortkomen uit de inhoud die is geplaatst door bezoekers op het forum. De PAH kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van onjuiste medische informatie op andere websites waarnaar wordt doorverwezen.


...
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    pah-forum.nl Forumindex -> Over dit forum Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum